Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

  Op maat gemaakt

  Persoonlijke benadering

  Wereldwijk netwerk

 

Veiligheid pallets laden

Het is belangrijk om in alle veiligheid pallets te laden om onveilige situaties te voorkomen. Het is daarom verstandig om het laden van pallets over te laten aan robuuste machines. Op deze manier creëert u een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en voorkomt u ernstige ongelukken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

In alle veiligheid pallets laden door de inzet van machines

Veiligheid is ontzettend belangrijk wanneer u pallets wilt laden. Door de inzet van een palletkantelaar bent u verzekerd van een efficiënte en betrouwbare manier van werken. Machines zorgen ervoor dat pallets automatisch worden geladen. Hierbij worden de pallets vastgezet met een palletklem zodat deze niet zomaar losschieten en omvallen. Ook is het mogelijk om een container te beladen. Ook hierbij is het gebruik van een machine de veiligere optie. Dit is de veilige manier om zowel pallets af te voeren als te laden.

multivorken heftruck

 

Ontdek de mogelijkheden van veelzijdige machines

Bij het laden van pallets staat uw veiligheid voorop. Om dit proces zo veilig en efficiënt mogelijk uit te voeren, maakt u gebruik van de palletwisselaar van Halo Intra uit Rotterdam. Neem contact op met ons door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen via info@halointra.nl.