Palletkeerder

Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

Met een palletkeerder is het mogelijk om snel en gemakkelijk goederen te keren en omdraaien. De pallet-kantelmachine is een stevige en veilige oplossing voor het keren van pallets. Wij bieden een assortiment aan met een standaardformaten machines. Ook is het mogelijk om naar uw wensen en behoeften een product-specifieke pallet-kantelmachine te ontwikkelen. Ons bedrijf maakt zowel kleine- als grote aanpassingen, alles is mogelijk. Zorg ervoor dat uw producten veilig aankomen met de palletkeerder.

Snel en eenvoudig pallets omdraaien met de palletkeerder

Als palletkantelaar-leverancier zijn wij gespecialiseerd in oplossingen als de palletkeerder. Een pallet-kantelmachine zorgt ervoor dat u goederen en producten veilig en snel kunt omdraaien en keren zonder hier zelf zwaar tilwerk voor te verrichten. Pallets keren doet u namelijk eenvoudig met een paar drukken op de knop. Om te zorgen dat dit proces veilig verloopt klemmen we pallets vast. Het omdraaien van pallets was nog nooit zo gemakkelijk met een pallet-kantelmachine.

Snel, veilig en betrouwpaar pallets keren en omdraaien.

Wij bieden een assortiment met diverse machines waarmee u gemakkelijk en snel pallets kunt keren en omdraaien. Een wisseling in pallets ging nog nooit zo snel. Wij bieden een assortiment met betrouwbare en daadkrachtige machines die allemaal hun eigen specifieke toepassingen en eigenschappen hebben. Hierdoor is het mogelijk om vele verschillende soorten goederen te laden en lossen. Van melkflessen tot chocoladekoeken en van flessen wijn tot zakken cement, alles is mogelijk met een palletkeerder.

Verschillende toepassingen van een pallet-kantelmachine

Een palletkeerder vindt u in verschillende toepassingen en eigenschappen. Met diverse modellen is het mogelijk pallets 90 graden te draaien. Dit wordt vooral gebruikt voor het keren van stalen rollen of papieren producten. Het voordeel hiervan is dat de lading van twee zijden kan worden geladen en gelost. Een pallet-kantelmachine in de meest voorkomende toepassing is het omdraaien en keren van pallets in 180 graden. Hierbij wordt veelal een kantelaar op heftruck gebruikt.

Profiteer van op maat gemaakte producten

Heeft u een standaardformaat palletkeerder nodig? Of wilt u een pallet-kantelmachine met speciale aanpassingen? Wij verzorgen dit graag voor u zodat u veilig en snel pallets kunt keren en omdraaien. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Telefonisch bereikt u ons door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook is het mogelijk om ons een e-mail te sturen via info@halointra.nl.

FS-(1)-zakken_300x190px
Type FS

Vrijstaande 180° kantelaar met een enkele beweegbare laadtafel die wordt beladen met een heftruck. Standaard capaciteit van 2000 kg.

1387-020_830px-2
90 graden Tipper

Vergeleken met de FS kantelaar kan de lading bij de 90 graden Tipper aan 2 zijden worden geladen en gelost.

Kantelaar FSDC
Type FSDC

Ons meest veelzijdige model in de 180° draaibare kantelaars. De sterke constructie is geschikt voor veeleisende werkomgevingen.

Kantelaar RR1
Type RR1

De "Heavy Duty" kantelaar voor grotere en/of zwaardere ladingen. Wordt meestal altijd volgens klantspecificatie geleverd.

New Company CD 003-1
Type RR2

Het zeer compacte model werkt met een minimaal vloeroppervlak en is daardoor bijzonder geschikt voor kleine werkplekken.

1349 016_830px-1
G95

De G95 is een eenvoudig alternatief voor de conventionele 180 graden kantelaar en heeft een capaciteit van 1500 kg.

multivorken01
Multi vorken

Door het omkeren van het product kunt u uw eigen pallets in huis houden en containers met een hoge snelheid beladen.

pushplaat
Push plaat

Een ideaal palletloos laadsysteem voor producten die op de plaats van bestemming handmatig gelost moeten worden.

roller-vorken
Roller vorken

Het flexibele concept met roller vorken is de sleutel tot kostenbesparingen waarbij last-minute wijzigingen essentieel zijn.

VChanger_introbeeld
V-Changer

De nieuwste aanwinst werkt volgens een volledige "handsfree" werkwijze. Pallets wisselen zonder de pallet op te tillen!

RieberenSon068-1
Pallet Changer

Pallets wisselen door één persoon zonder de pallet op te pakken. Voorkomt risico’s van vallende pallets, overbelaste rug en splinters!

1502 012-2
Clamp-Changer

Halo Intra levert het nieuwste concept in pallet wisselen, volgens een volledige "handsfree" werkwijze.

4157 014
Type DD 1-25

Ideale kantelaar met een goed gesloten frame voor stapels papier, zuivelproducten, geneesmiddelen of consumptiegoederen.