Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

Folie wikkelen

Specialist in folie wikkelmachines

Halo Intra is een specialist op het gebied van folie wikkelmachines. Ons succes is voor het grootste deel te danken aan een jarenlange praktijkervaring en een uitstekende 24-uurs service zodat machines 24 uur continu in ploegendienst kunnen draaien. Met een duidelijke focus op de juiste markten, een eenvoudige structuur en een solide financiële positie gaan we verder op de ingeslagen weg met klantspecifieke oplossingen.

Halo Intra onderscheidt zich naast het leveren van wikkelmachines door een snelle en adequate service! De klanttevredenheid is daardoor hoog. Een uitgebreid, gemotiveerd en ervaren team van technische specialisten zijn flexibel en algemeen inzetbaar voor al onze wikkelmachines.

Ons uitgebreide leveringsprogramma varieert van eenvoudige draaiplateau wikkelmachines tot de meest flexibele en veelzijdige ringwikkelmachines. Voor bedrijven die efficiënt en tegen de laagst mogelijke kosten hun producten willen verpakken kunnen wij doormiddel van een return on investment berekenen hoe snel uw investering geld gaat opleveren.

Leverings-
programma

Van lage capaciteit tot volautomaat

Draaiplateau wikkelmachines  
Draaiarm wikkelmachines  
Ring wikkelmachines  
Integreerbaar met kantelaars  
   
   

Optioneel

RVS uitgevoering  
Hogere beschermingsgraad