Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

Folie wikkelen

Foliewikkelmachines pallets

Halo Intra uit Rotterdam is een specialist op het gebied van foliewikkelmachines waarmee u pallets inwikkelt. Ons succes is voor het grootste deel te danken aan jarenlange praktijkervaring en een uitstekende 24 uursservice waarin onze machines 24 uur continu draaien dankzij machines in ploegendienst. Met een duidelijke focus op de juiste markten, een eenvoudige structuur en een solide financiële positie gaan we verder op de ingeslagen weg met klantspecifieke oplossingen.

Foliewikkelmachines voor het inwikkelen van pallets met folie

Als leverancier van palletkantelaars leveren wij ook foliewikkelmachines voor het inwikkelen van pallets door middel van folie. Wij onderscheiden ons, naast het leveren van wikkelmachines en stapelkeerders, door een snelle en adequate service. Daardoor is de klanttevredenheid hoog. Een uitgebreid, gemotiveerd en ervaren team van technische specialisten is flexibel en algemeen inzetbaar voor al onze foliewikkelmachines en het snel wisselen van pallets.

Pallets wikkelen in folie door een uitgebreid leveringsprogramma

Ons uitgebreide leveringsprogramma varieert van eenvoudige draaiplateauwikkelmachines tot de meest flexibele en veelzijdige ringwikkelmachines. Voor bedrijven die efficiënt en tegen de laagst mogelijke kosten hun producten willen verpakken of pallets stapelen kunnen wij door middel van een return on investment berekenen hoe snel uw investering geld gaat opleveren. Wij gaan op een veilige manier te werk door de inzet van pallets te klemmen.

 

Schakel specialisten in 

Wilt u foliewikkelmachines om pallets gemakkelijk in te wikkelen met folie? Neem contact op met Halo Intra uit Rotterdam door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook bereikt u ons door te e-mailen naar info@halointra.nl. Wij helpen u graag aan de beste kwaliteit machines, zo bieden wij bijvoorbeeld ook een machine om gemakkelijk pallets te besturen.

Leverings-
programma

Van lage capaciteit tot volautomaat

Draaiplateau wikkelmachines  
Draaiarm wikkelmachines  
Ring wikkelmachines  
Integreerbaar met kantelaars  
   
   

Optioneel

RVS uitgevoering  
Hogere beschermingsgraad