Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

In-line system

Inline-systeem pallets

Met het inline-systeem van Halo Intra uit Rotterdam is het mogelijk om pallets automatisch te wisselen. Dit systeem is ontwikkeld vanuit het feit dat handmatig pallets wisselen een tijdrovende zaak is. Onze automatische palletwisselsystemen, met geautomatiseerde aan- en afvoeren, bieden een goede oplossing om dit logistieke proces te automatiseren.

Het inline-systeem om pallets automatisch te wisselen 

Ons inline-systeem biedt de oplossing om gemakkelijk pallets automatisch te wisselen. Een intern verbod van bedrijven die houten pallets in de productie gebruiken, vereist namelijk een andere aanpak van de goederenstromen van grondstoffen, halffabricaten en afgewerkte productie en distributie. Grondstoffen komen vaak op houten pallets binnen en afgewerkte producten verlaten deze op dezelfde manier. Daartussenin moeten de producten dus overgeladen worden op plastic pallets, ook wel hygiënepallets genoemd.

Pallets automatisch wisselen verhoogt de efficiëntie  

Halo Intra heeft een inline-systeem bedacht om pallets mee te wisselen. Dit systeem bestaat uit twee wisselinstallaties: een hout-plastic wisselmachine voor de ingaande stroom van bevoorradingsmagazijn naar productie en een plastic-hout wisselmachine voor de uitgaande stroom van de productie naar het automatische magazijn of de laadkraaien.

Bufferplaatsen voor de pallets bij het inline-systeem   

Bij dit inline-systeem zijn er een aantal bufferplaatsen voor stapels kunststof- en houten pallets. Ook is er een centrale transferwagen die respectievelijk kunststof- en houten pallets naar wisselinstanties verdeelt over de bufferplaatsen. Voor aanvoer- en afvoer van pallets zijn aparte rollenbanen voorzien. Voor transport en installatie kunnen de automatisch geleide voertuigen worden ingezet zodat klanten hun logistieke proces verder kunnen optimaliseren.

Profiteer van een efficiënt systeem  

Met het inline- systeem is het mogelijk om vijf soorten pallets te verladen. Ook kan de uitgaande wisselmachine voor de inkomende stroom pallets worden gebruikt. Hierdoor blijft de aanvoer naar productie gegarandeerd. Neem contact op met ons bij interesse in het automatisch wisselen van pallets. Bel naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook e-mailt u ons via info@halointra.nl. Wij voorzien u graag van een uitstekende palletkantelaar.

Technische
specificaties

In line system

Volledig automatische werking  
Kettingenbanen en rollenbanen  
Alle palletmaten  
Alle pallet gewichten  
Volledig integreerbaar in uw proces  
Geheel volgens Ce normeringen  

Optioneel

Diverse bedieningsmogelijkheden  
Afstandsbediening  
Automatische pallet aan- en afvoer