Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

Op het gebied van pallets wisselen heeft Halo Intra uit Rotterdam een grote selectie aan krachtige machines die hiervoor gebruikt worden. Als u een palletwisselaar nodig heeft, zijn wij de geschikte leverancier. Wij maken namelijk ook speciale toepassingen voor u op maat. Voor uitstekende kwaliteit machines, schakelt u ons professionele bedrijf in. Wij helpen u graag verder.

Op een veilige manier pallets wisselen met een palletwisselaar

Als palletkantelaar-leverancier specialiseren wij ons op het gebied van een palletwisselaar waarmee u veilig pallets kunt wisselen. Onze machines zijn eenvoudig te gebruiken, beschermen goederen en bieden veiligheid. Bij het wisselen van pallets wordt de pallet ingeklemd aan de hand van een klem. Door de pallet te kantelen op 90 graden blijven de producten liggen op het plateau. De pallet draait om, om de oude pallet af te geven en de nieuwe pallet weer naar de lading te brengen. Als leverancier vinden wij het belangrijk om u te voorzien van een kwalitatieve palletwisselaar waarmee u gemakkelijk goederen vervoert en beschermt tot de aankomst van bestemming.

Ontdek de vele mogelijkheden in de wisseling van pallets

Wij zijn dé leverancier als het gaat om het leveren van een uitstekende kwaliteit palletwisselaar waarmee u eenvoudig pallets kunt wisselen. Indien nodig zorgen wij ook voor speciale aanpassingen bij de machine. Neem contact op met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@halointra.nl. Ook bereikt u ons door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11.

VChanger_introbeeld
V-Changer

De nieuwste aanwinst werkt volgens een volledige "handsfree" werkwijze. Pallets wisselen zonder de pallet op te tillen!

RieberenSon068-1
Pallet Changer

Pallets wisselen door één persoon zonder de pallet op te pakken. Voorkomt risico’s van vallende pallets, overbelaste rug en splinters!