Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

  Op maat gemaakt

  Persoonlijke benadering

  Wereldwijk netwerk

 

Pallets in container

Pallets veilig en snel laden in containers is haalbaar door de inzet van daadkrachtige machines. Halo Intra uit Rotterdam is leverancier in verschillende soorten machines die geschikt zijn voor belading van een container. Een container laden en lossen met een machine zorgt voor een betere efficiëntie, een hoger veiligheidsniveau voor uw medewerkers en lagere bedrijfskosten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Belading van pallets in een container door de inzet van machines

Pallets laden en lossen in een container kan op een veilige manier door de inzet van een palletkantelaar. Onze machines zorgen voor belading van een container op hoog niveau. Ook brengen de machines veel flexibiliteit met zich mee door de verscheidenheid aan toepassingen. Pallets verladen gaat met de inzet van machines een stuk sneller waardoor u meer werk kunt verrichten. Tijdens de belading van een container worden de producten gepalletiseerd en veilig gezet door middel van een palletklem. Zo bent u verzekerd dat het laden en lossen van pallets in een container zonder ongelukken verloopt.

multivorken heftruck

Een hogere productiviteit bij container belading met machines

Het is door machines mogelijk om pallets gemakkelijk te laden en lossen, dit draagt bij aan een hogere productiviteit. Machines maken meer werk mogelijk, wat resulteert in een vermindering van de werkdruk. Door pallets te laden met een machine in een container vermindert u ook de risico’s op fysieke klachten. Zwaar buk- en tilwerk wordt verminderd door de inzet van machines, bijvoorbeeld met een automatisch palletsysteem. Door dit proces te automatiseren worden pallets zonder moeite in de container geladen 

Profiteer van automatische machines en systemen

Pallets laden en lossen in een container wordt een gemakkelijke klus met automatische machines. Binnen ons assortiment vindt u verschillende machines die geschikt zijn voor de belading van een container. Neem contact op met ons bij interesse. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@halointra.nl. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11.