Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

  Op maat gemaakt

  Persoonlijke benadering

  Wereldwijk netwerk

 

Pallets afvoeren

Pallets afvoeren wordt een gemakkelijke klus met de machines van Halo Intra uit Rotterdam. Met machines als slimme oplossing gaat u efficiënt te werk zonder zwaar werk te verrichten. De machines doen het zware werk voor u. Bij ons vindt u zowel standaardformaat machines, als op maat gemaakte toepassingen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Pallets afvoeren met krachtige machines om efficiënt te werken

Met het inline-systeem van Halo Intra is pallets afvoeren op een eenvoudige manier mogelijk. In de logistieke sector en in magazijnen is de palletkantelaar een belangrijk onderdeel. Door middel van deze machines wordt de aan- en afvoer van pallets makkelijk uitvoerbaar. De machine is bijvoorbeeld een fijn hulpmiddel wanneer beschadigde pallets moeten worden afgevoerd omdat deze niet langer bruikbaar zijn. Daarnaast zorgt een palletwikkelmachine dat er eenvoudig gewisseld kan worden tussen verschillende soorten pallets.

multivorken heftruck

 

Profiteer van automatische machines

Pallets verladen en afvoeren is makkelijker dan ooit door middel van de automatisering van het proces. Machines nemen al het zware werk uit handen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken om kapotte pallets of verpakkingen. Bij interesse neemt u contact op met ons door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar info@halointra.nl.