Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

Een palletklem is een efficiënte manier om pallets op een veilige manier te klemmen. De vastgeklemde pallets worden veelal gebruikt om goederen te laden en te lossen. Als ervaren leverancier beschikken wij over daadkrachtige machines geschikt om pallets te wisselen. Wij ontwikkelen indien nodig speciaal voor u op maat gemaakte producten. Schakel Halo Intra uit Rotterdam in voor daadkrachtige machines.

De palletklem gebruiken om op een veilige manier pallets te klemmen

Een palletklem is een handig product voor het klemmen van pallets. Door een pallet klem te zetten is het wisselen van een pallet mogelijk. Belangrijk is dat de goederen robuust, drukstabiel en zonder gaten zijn verpakt. Op deze manier worden pallets veilig geladen zodat ze kunnen worden getransporteerd naar de juiste bestemming. Pallets klemmen is mogelijk door een daadkrachtige palletkantelaar. Dit apparaat zorgt ervoor dat u snel en veilig werkt en de productiviteit van werkzaamheden verhoogd. Door de palletkantelaar vast te zetten met een palletklem is het mogelijk om pallets te kantelen. Creëer een veilige en productieve werkomgeving met onze machines.

Ontdek de mogelijkheden voor een efficiënt proces

Pallets klemmen doet u gemakkelijk met een palletklem. Op deze manier zorgt u ervoor dat goederen snel en veilig worden getransporteerd. Voor meer informatie of vragen neemt u contact op met ons. Telefonisch zijn wij te bereiken door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook is het mogelijk ons te e-mailen via info@halointra.nl.

1502 012-2
Clamp-Changer

Halo Intra levert het nieuwste concept in pallet wisselen, volgens een volledige "handsfree" werkwijze.