Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

Machine besturing

Machine besturing pallets

Met een daadkrachtige machine is de besturing van pallets mogelijk. Wij combineren voortreffelijke know-how en jarenlanger praktijkervaring met een grondige kennis van processen. Dit Maakt Halo Intra de ideale leverancier om u te voorzien van de beste kwaliteit machines en andere producten.

Een machine voor een gemakkelijke besturing van pallets 

Als palletkantelaar-leverancier leveren wij ook een machine voor de besturing van pallets. Onze logistieke software en besturing vormt een complete en geïntegreerde totaaloplossing voor het beheren en besturen van uw goederenstromen, zoals pallets verladen. Wij begeleiden u volledig binnen de complete logistieke keten. Dit betekent ook de ontwikkeling en implementatie van een optimale op maat gesneden magazijnoplossing volgens uw individuele eisen en voorstellingen. Daarnaast kunt u met onze palletwisselaar gemakkelijk pallets wisselen voor optimale snelheid van het werkproces.

Een ideale partner die u helpt aan een machine voor de besturing van pallets 

Als partner begeleiden wij u bij de keuze, invoering en ingebruikname. Voor elk project wordt objectief bepaald welke functies kunnen worden uitgevoerd en welke eventuele aanvullende taken moeten worden vervuld. Halo Intra streeft naar de meest economische en bedrijfszekere implementatie van de benodigde functionaliteiten bij de nieuwbouw of ombouw van het (geautomatiseerde) logistieke proces binnen de onderneming, zoals pallets beladen door een machine.

 

Vraag meer informatie  

Halo Intra uit Rotterdam levert een machine waardoor de besturing van pallets gemakkelijk verloopt. Ook bieden we automatisering van een palletsysteem. Wenst u meer informatie of heeft u vragen? Neem contact op met ons door een e-mail te sturen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook bereikt u ons door te e-mailen naar info@halointra.nl.

Technische
specificaties

Machine Besturing

Eigen ontwikkeling  
Software en electro in eigen huis  
Kastenbouw  
Siemens PLC's als standaard  
Ruime ervaring met andere merken  
Totaal oplossingen  

 

Optioneel