Pallets 180 graden kantelen

Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

Pallets 180 graden kantelen kan veilig en snel met een palletwisselaar. Halo Intra uit Rotterdam met diverse machines die in staat zijn om een pallets te kantelen op een veilige en ergonomische manier. Wij bieden standaardformaat machines, maar maken ook speciale aanpassingen indien u dit graag wenst.

Pallets 180 graden kantelen op een veilige en snelle manier

Met een palletwisselaar is het mogelijk om efficiënt pallets 180 graden te kantelen. Dit apparaat is onmisbaar voor de logistieke sector waarbij werkzaamheden worden uitgevoerd zoals het wisselen van pallets. Met een palletkantelaar zorgt u voor een veilige en snelle wisseling van pallets. Dit is dé perfecte oplossing om pallets klaar te maken voor opslag en verzending of om defecte pallets te verwijderen. De inzet van deze machines resulteert ook in een mindere belasting doordat er minder zwaar wordt getild en verplaatst. Een apparaat dat 180 graden kan kantelen is erg veelzijdig en ideaal voor veel verschillende producten. Deze producten worden door middel van een palletklem vastgezet. Binnen ons assortiment vindt u ook machines die 90 graden kantelen.

Profiteer van daadkrachtige machines

Wilt u pallets 180 graden kantelen met daadkrachtige machines? Bij ons vindt u standaardformaat machines, zoals een stapelkeerder, én is het mogelijk om speciale aanpassingen aan te vragen. Neem contact op met ons door een e-mail te sturen naar info@halointra.nl. Telefonisch bereikt u ons door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11.

FS-(1)-zakken_300x190px
Type FS

Vrijstaande 180° kantelaar met een enkele beweegbare laadtafel die wordt beladen met een heftruck. Standaard capaciteit van 2000 kg.

Kantelaar FSDC
Type FSDC

Ons meest veelzijdige model in de 180° draaibare kantelaars. De sterke constructie is geschikt voor veeleisende werkomgevingen.

Kantelaar RR1
Type RR1

De "Heavy Duty" kantelaar voor grotere en/of zwaardere ladingen. Wordt meestal altijd volgens klantspecificatie geleverd.

New Company CD 003-1
Type RR2

Het zeer compacte model werkt met een minimaal vloeroppervlak en is daardoor bijzonder geschikt voor kleine werkplekken.

4157 014
Type DD 1-25

Ideale kantelaar met een goed gesloten frame voor stapels papier, zuivelproducten, geneesmiddelen of consumptiegoederen.