Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

Transport Systemen

Transportsysteem pallets

Ons transportsysteem voor pallets is geschikt voor zowel Euro-, DIN-genormaliseerde- als chemische pallets, gaaswandpallets, chep-pallets-, halve en speciale pallets tot een individueel gewicht van 1.500 kg. Bij een hoger gewicht kunnen er ook andere goederen worden getransporteerd. De transportsystemen worden dan aangepast.

Een transportsysteem voor pallets 

Als leverancier van palletkantelaars helpen wij u graag aan een efficiënt transportsysteem voor pallets. De modulaire constructie, fabrieksmatig voorgemonteerde componenten en energiebesparende frequentiegestuurde aandrijftechniek van de pallet-transportbaansystemen maken een flexibel bedrijfsintern transport tussen productie, magazijn, orderverzamelproces en verzending mogelijk.

Een efficiënte manier om pallets te transporten 

Een transportsysteem voor pallets wordt ingezet om op een betrouwe manier pallets te verladen en transporteren. Via een rollenbaan is het ook mogelijk om door middel van een machine gemakkelijk pallets te ontstapelen. Door de inzet van deze machine wordt de valveiligheid gewaarborgd. Dit geldt ook wanneer het gaat om pallets stapelen. Het voordeel van deze systemen is dat op lange termijn uw bedrijfskosten dankzij extreem onderhoudsvriendelijke uitvoering van al onze constructie-elementen gereduceerd worden.

Schakel ons in als betrouwbare partner 

Bent u geïnteresseerd in een efficiënt transportsysteem voor pallets? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook is het mogelijk om ons een e-mail te sturen via info@halointra.nl. Halo Intra uit Rotterdam helpt u graag verder met krachtige machines, zoals palletwisselaars.

Maat-
confectie

Sterk in transport systemen

Rollenbanen  
Zwaartekracht banen  
Aangedreven banen middels ketting of snaar  
Elke lengte, breedte of gewicht te maken  
Accumuleren banen  
Maatconfectie  

Optioneel

Bandtransporteurs  
Kettingtransporteurs  
Verticaaltransporteurs