Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

Pallet stapelen

Palletautomaat

Met een palletautomaat is het mogelijk om op een eenvoudige manier pallets stapelbaar te maken. De machine stapelt en ontstapelt pallets één voor één op vloerhoogte. Hiermee hoeft het stapelen en ontstapelen van lege pallets niet meer handmatig te gebeuren, maar automatisch. Door palletsystemen te automatiseren wordt volgens Halo Intra onnodig bestand zwaar til- en bukwerk voorkomen. Dit draagt bij aan een veiligere manier van werken en voorkomt gezondheidsklachten bij uw medewerkers.

Een palletautomaat om zwaar werk te verlichten en klachten te voorkomen

Een palletautomaat zorgt ervoor dat je gemakkelijk pallets stapelbaar kunt maken en ontstapelt. De Halo Intra ‘stand alone’ stapelaar- en ontstapelaar zorgt ervoor dat pallets stapelen automatisch gebeurt en dat pallets met machines beladen worden. Door palletsystemen te automatiseren gaan de stapels automatisch omhoog of omlaag waardoor het mogelijk is om op de vloerhoogte een pallet te verwijderen of in te voegen. Dit gebeurt dan met behulp van een handpallettruck, elektropallettruck, stapelaar of heftruck. Door pallets stapelbaar te maken met een palletautomaat voorkomt u zwaar til- en bukwerk. 

De mogelijkheden bij het automatisch stapelen van pallets

Afhankelijk van het model en type palletautomaat kan er worden gekozen voor een elektrische of pneumatische bediening. Door palletsystemen te automatiseren kunnen er palletstapels van 15 of 25 pallets tegelijkertijd worden ingevoegd of verwijderd, zonder gebruikmaking van een heftruck. Deze machine is ook leverbaar als een inline-model en kan geïntegreerd worden in een transportsysteem. 

De voordelen van het automatiseren van palletsystemen

Een palletautomaat zorgt voor het eenvoudig stapelbaar maken en laden van pallets. Door het palletsysteem te automatiseren doet deze daadkrachtige machine al het werk. Er zitten nog meer voordelen aan automatisch pallets stapelen. U creëert zo een overzichtelijke en opgeruimde werkplek. Ook vermindert het de risico’s op fysieke overbelasting. Pallets omruilen en stapelbaar maken was nog nooit zo gemakkelijk met een palletautomaat.  

Profiteer van onze deskundigheid over automatische machines

Als palletkantelaar-leverancier voorziet Halo Intra uit Rotterdam u graag van een palletautomaat om snel en gemakkelijk te werken door pallets stapelbaar te maken. Automatisch pallets stapelen is beter voor de gezondheid en lichamelijke toestand van medewerkers omdat zij zo geen zwaar tilwerk meer hoeven te verrichten. Dit zorgt voor een betere fysieke toestand van uw medewerkers. Wilt u palletsystemen automatiseren? Neem contact op met ons door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook bereikt u ons door te e-mailen naar info@halointra.nl. Wij helpen u graag verder. 

Technische
specificaties

   
   
   
   
   
   

 

Optioneel