Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

Palletloos verladen betekent dat een lading goederen zonder pallets wordt vervoerd. Halo Intra uit Rotterdam heeft diverse manieren om dit palletloos laadsysteem te laten werken. Dit wordt gedaan door de methoden: multi-vorken, de push-plaat en roller-vorken. Zonder pallet verladen zorgt voor een aantal voordelen. Wij helpen u graag om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken.

De voordelen van palletloos verladen

Onze palletkantelaar is een natuurlijk element als het gaat om palletloos verladen. Dit is een ideaal systeem als het product op de juiste bestemming is en deze met de hand gelost kan worden. Het voordeel is dat dat u niet handmatig containers hoeft te laden, maar dat de container met pallets kan worden geladen en gelost. Een voorbeeld van een methoden van palletloos verladen is de push-plaat. Deze methoden zorgt voor flexibiliteit en een kostenbesparing. Ook zorgt dit systeem ervoor dat er geleverd kan worden in de vorm hoe u dat verlangt. Met dit systeem is het mogelijk pallets 180 graden te kantelen en verladen.

Profiteer van de voordelen door te verladen zonder een pallet

Met onze methoden is het gemakkelijk om pallets te verladen. Palletloos verladen brengt vele voordelen met zich mee. U kunt bij ons terecht als leverancier voor het wisselen van pallets en veel meer. Heeft u interesse? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en onze verschillende dienstverleningen. Bel naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook is het mogelijk een mail te sturen naar info@halointra.nl.

multivorken01
Multi vorken

Door het omkeren van het product kunt u uw eigen pallets in huis houden en containers met een hoge snelheid beladen.

pushplaat
Push plaat

Een ideaal palletloos laadsysteem voor producten die op de plaats van bestemming handmatig gelost moeten worden.

roller-vorken
Roller vorken

Het flexibele concept met roller vorken is de sleutel tot kostenbesparingen waarbij last-minute wijzigingen essentieel zijn.