Op maat gemaakt

  Persoonlijke benadering

  Wereldwijk netwerk

 

Uitlijnen van stapels dozen

Het uitlijnen van stapels dozen is een belangrijke werkzaamheid binnen de logistieke sector. Een machine zorgt ervoor dat het uitlijnen van dozen sneller, veiliger en efficiënter gebeurt. U kunt bij Halo Intra uit Rotterdam terecht voor de standaard machines, maar ook voor speciaal op maat gemaakte toepassingen en aanpassingen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Het uitlijnen van stapels dozen op een efficiëntere manier

Door de inzet van een palletkantelaar wordt het uitlijnen van stapels dozen een efficiënter werkproces. Wij bieden verschillende palletwisselaars met toepassingen die geschikt zijn om dozen uit te lijnen. Deze machine zorgt ervoor dat het werk op veilige manier verloopt. Het gebruik van machines resulteert ook in meer werk verrichten, omdat het proces sneller verloopt dan het zelf lossen. Door machines in te zetten worden fysieke risico’s onder uw medewerkers verminderd omdat zij minder zwaar werk verrichten. Dit is ook de reden waarom machines bij veel processen worden ingezet, zoals pallets ontstapelen.

multivorken heftruck

 

Schakel machines in van een ervaren leverancier

Met onze machines wordt het uitlijnen van stapels dozen en pallets verladen een gemakkelijke klus. Wij helpen u graag om uw logistieke werkplek efficiënter te maken. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Daarnaast is het mogelijk om ons een e-mail te sturen via info@halointra.nl.