Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

  Op maat gemaakt

  Persoonlijke benadering

  Wereldwijk netwerk

 

Pallets ontstapelen

Pallets ontstapelen is een fysiek zware klus wanneer u een hoge stapel pallets heeft. Wanneer u zelf deze klus wilt klaren, kan dit leiden tot vervelende fysieke gevolgen. Om deze reden is het verstandig een machine dit werk over te laten nemen. Maak gebruik van automatische machines van Halo Intra uit Rotterdam en profiteer van voordelen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Pallets ontstapelen met een machine

Met een palletautomaat is het mogelijk om pallets te ontstapelen. Door een palletautomaat in te schakelen voor het ontstapelen, of juist pallets stapelen, profiteert u van veel voordelen. Zo vermindert u de risico’s op fysieke overbelasting en splinters in de handen van uw medewerkers. Ook creëert deze machine een duidelijke verzamelplek voor lege pallets, waardoor u altijd voorzien bent van een opgeruimde werkplek. Door een palletklem in te zetten is het ook een veilig werkproces. Als palletkantelaar-leverancier helpen wij u graag om het proces van pallets ontstapelen te vereenvoudigen door middel van onze machines.

multivorken heftruck

 

Profiteer van vele voordelen

Pallets ontstapelen door middel van een machine zorgt voor vele voordelen. Wist u dat wij nog veel meer machines bieden die processen makkelijker maken? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een machines voor het verladen van pallets. Voor meer informatie over onze producten neemt u contact op met ons door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@halointra.nl.