Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

  Op maat gemaakt

  Persoonlijke benadering

  Wereldwijk netwerk

 

Zelf pallets lossen

Zelf pallets lossen is een werkproces dat met de machines van Halo Intra uit Rotterdam vereenvoudigd wordt. Wij leveren standaardformaat machines die het proces van pallets laden efficiënter maakt. Daarnaast ontwikkelen wij voor u speciaal op maat gemaakte aanpassingen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Zelf pallets lossen met innovatieve machines

Zelf pallets lossen is mogelijk met innovatieve machines, als de palletkantelaar. Door machines in te zetten verhoogt u de productiviteit en effectiviteit van het werkproces. Met de inzet van een palletwisselaar is het mogelijk gemakkelijk te wisselen zonder hier hevige inspanningen voor te verrichten. Door machines in te zetten creëert u een veilige manier van pallets laden. Ook zorgt het automatisch palletsysteem ervoor dat er meer werk verricht kan worden omdat machines zorgen voor een snelle manier van werken. Om uw proces te optimaliseren en automatiseren schakelt u ons bedrijf in.

multivorken heftruck

 

Informeer naar de verschillende mogelijkheden

Zelf pallets lossen is mogelijk met de innovatieve machines van Halo Intra. Neem contact op met ons bedrijf voor meer informatie. Wij zijn telefonisch te bereiken door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook kunt u ons gemakkelijk contacteren door te e-mailen naar info@halointra.nl. Wij bespreken samen met u de verschillende mogelijkheden bij pallets verladen.