Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

  Op maat gemaakt

  Persoonlijke benadering

  Wereldwijk netwerk

 

Rollen staal kantelen

Rollen staal kantelen en omkeren is een zware klus binnen de logistieke sector. Halo Intra uit Rotterdam heeft daarom een slimme oplossing: een machine als hulpstuk voor het keren en kantelen van stalen rollen en andere producten. Op deze manier laat u het zware werk over aan robuuste apparatuur. Bij ons vindt u zowel standaard machines als op maat gemaakte aanpassingen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Rollen staal kantelen en omkeren met behulp van slimme oplossingen

Rollen staal kantelen en omkeren is een veelvoorkomende zware werkzaamheid binnen de logistieke branche. Met een palletkantelaar was het draaien van stalen rollen nog nooit zo eenvoudig. Ons bedrijf biedt slimme automatische oplossingen om werkprocessen in de logistiek efficiënter en makkelijker te maken, zoals een palletwisselaar. Als de stalen rollen verplaatst moeten worden is de palletroller een ideale oplossing om gemakkelijk deze zware rollen te vervoeren. Om het werk niet alleen snel, maar ook veilig te laten verlopen wordt er een palletklem gebruikt. Deze machine is geschikt voor rollen staal, maar ook voor het rollen en omkeren van papieren rollen. Profiteer van een automatische machine en waarborg de veiligheid en fysieke toestand van uw medewerkers.

multivorken heftruck

 

Maak gebruik van machines en voorkom fysieke klachten

Door daadkrachtige machines in te zetten wordt het omkeren en kantelen van staal een proces zonder zwaar tilwerk. Door een machine in te zetten versnelt u niet alleen het proces, er kan ook meer werk worden verricht. Neem contact op met ons door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook bereikt u ons door een e-mail te sturen naar info@halointra.nl.