Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

  Op maat gemaakt

  Persoonlijke benadering

  Wereldwijk netwerk

 

Rollen papier kantelen

Rollen papier kantelen en omkeren is een werkzaamheid die veel voorkomt in de logistieke sector. Het draaien van papier is een zware taak wanneer dit handmatig moet gebeuren. Halo Intra uit Rotterdam biedt daarom dé perfecte oplossing: machines die dit werk voor u uit handen nemen. Door automatische machines hiervoor in te zetten, profiteert u van vele voordelen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Rollen papier kantelen en omkeren met behulp van functionerende machines

Rollen papier kantelen en omkeren was nog nooit zo gemakkelijk als met een palletkantelaar. In de logistiek is het belangrijk om goederen snel te verwerken, ook als het gaat om zware werkzaamheden. Wij bieden een assortiment met verschillende machines, zoals een palletwisselaar, die werkprocessen een stuk gemakkelijker en efficiënter maken. Met een 90 graden tipper kantelt u gemakkelijk rollen papier. De inzet van deze machine zorgt ervoor dat het werk snel gebeurt zonder dat u hier zwaar werk voor moet verrichten. Belangrijk is het vastzetten met een palletklem, zodat het proces veilig verloopt. Naast dat deze machine geschikt is voor het kantelen en omkeren van rollen papier, is de machine ook inzetbaar voor het kantelen van staalproducten.

multivorken heftruck

 

Schakel machines om zwaar tilwerk te voorkomen

Door machines in te zetten wordt het omkeren en kantelen van papier een eenvoudig proces. Machines versnellen dit proces waardoor er meer werk verricht kan worden. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de foliewikkelmachine. Voor meer informatie neemt u telefonisch contact op door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook bereikt u ons door te mailen via info@halointra.nl.