Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

  Op maat gemaakt

  Persoonlijke benadering

  Wereldwijk netwerk

 

Palletroller

Een palletroller wordt gebruikt om pallets te ondersteunen en zo gemakkelijk pallets te verplaatsen. Deze roller wordt vooral in de logistieke sector veel gebruikt om goederen via pallets naar een juiste bestemming te verplaatsen. Vooral voor lange en zware goederen komt dit accessoire van pas.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Een palletroller om gemakkelijk producten en goederen te verplaatsen

Een palletroller is een handig hulpmiddel voor het verplaatsen van goederen die op pallets staan. Deze roller wordt net zoals een palletkantelaar veel gebruikt in magazijnen. Met deze roller is het mogelijk om meer pallets te stapelen omdat deze zo gemakkelijk verplaatst worden. Het vervoeren van een pallet met zware goederen is zwaar tilwerk. Er zijn verschillende alternatieven om pallets te wisselen. Door een palletroller of andere hulpmiddelen te gebruiken wordt het verplaatsen van pallets eenvoudiger en veiliger. Het plaatsen van een palletkantelaar op een heftruck zorgt er bijvoorbeeld voor dat fysieke overbelasting bij uw medewerkers gemakkelijk voorkomen kan worden. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat er sneller, veiliger en efficiënter gewerkt kan worden.

multivorken heftruck

 

Ontdek de mogelijkheden

Een palletroller zorgt ervoor dat u gemakkelijk pallets met goederen verplaatst. Heeft u vragen over een van onze producten? Neem contact op met ons door een e-mail te sturen naarinfo@halointra.nl. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11.