Op maat gemaakt

  Persoonlijke benadering

  Wereldwijk netwerk

 

Palletkantelaar op heftruck

De palletkantelaar is aan te sluiten op een heftruck om zo de productiviteit te verhogen. Deze palletkantelaar zorgt ervoor dat u gemakkelijk pallets omkeert en omstapelt. Halo Intra uit Rotterdam biedt een assortiment aan standaard machines, maar maakt ook speciale aanpassingen op maat.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Palletkantelaar aansluiten op de heftruck om de productiviteit te verhogen

De palletkantelaar is aan te sluiten op een heftruck om zo nog efficiënter te werken. Er zijn verschillende type machines die worden beladen met een heftruck. Deze palletkantelaar komt van pas bij het wisselen van pallets zonder deze te hoeven overpakken. De pallet met lading wordt door middel van een palletklem vastgezet en gekanteld. De pallet, zonder lading, beweegt terug om zo gewisseld te worden. De veiligheid van pallets laden wordt gewaarborgd door een palletkantelaar in te zetten. Om nog effectiever te werken en de veiligheid te verhogen is het verstandig om pallets automatisch te wisselen door middel van een palletkantelaar.

multivorken heftruck

 

Maak een keuze uit verschillende machines

Door een palletkantelaar aan te sluiten op een heftruck creëert u een snelle manier van werken en een veilige werkomgeving. Neem contact op met ons wanneer u meer informatie wenst over een van onze machines. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@halointra.nl. Telefonisch bereikt u ons door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11.