Op maat gemaakt

  Persoonlijke benadering

  Wereldwijk netwerk

 

Beschadigde pallets verwijderen

Palletloos verladen betekent dat een lading goederen zonder pallets wordt vervoerd. Halo Intra uit Rotterdam heeft diverse manieren om dit palletloos laadsysteem te laten werken. Dit wordt gedaan door de methoden: multi-vorken, de push-plaat en roller-vorken. Zonder pallet verladen zorgt voor een aantal voordelen. Wij helpen u graag om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Beschadigde pallets verwijderen voor een veilige situatie

Door beschadigde pallets te verwijderen creëert u een veilige situatie. Om fysieke risico’s en splinters te voorkomen is het verstandig om dit werk over te laten aan een palletkantelaar. Het gebruik van deze machine zorgt er niet alleen voor dat het werk op een veilige manier wordt uitgevoerd, het is ook nog eens sneller dan zelf pallets verwijderen. Er kunnen verschillende type machines voor dit werk worden ingezet, zoals een palletwisselaar. Deze vindt u bij ons in verschillende toepassingen. Door pallets af te voeren via machines zorgt u voor een veilige werkomgeving.

multivorken heftruck

Schakel ons in voor het leveren van betrouwbare machines

Beschadigde pallets verwijderen gaat gemakkelijk met onze machines. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten? Neem contact op met ons voor meer informatie. Wij zijn te bereiken door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen via info@halointra.nl.