Op maat gemaakt

  Persoonlijke benadering

  Wereldwijk netwerk

 

Stapelkeerder-leverancier

Halo Intra is een stapelkeerder-leverancier uit Rotterdam die zich specialiseert in het ontwikkelen van machines met verschillende toepassingen. Wij onderscheiden ons door middel van kwaliteit en op maat gemaakte aanpassingen. Met onze machines maakt u vele werkprocessen veiliger, sneller en efficiënter.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Een gespecialiseerde stapelkeerder-leverancier

Als stapelkeerder-leverancier specialiseren wij ons in machines die zwaar werk lichter maken. Wij leveren zowel standaardformaat palletkantelaars, als op maat gemaakte aanpassingen. Door de flexibiliteit van onze palletwisselaars is er veel mogelijk. Onze machines en palletklemmen zorgen ervoor dat u op een veilige manier veel werk verricht. Onze machines zijn geschikt om werkprocessen binnen de logistiek te optimaliseren en automatiseren. Het uitlijnen van dozen was nog nooit zo eenvoudig. Goederen snel omkeren en omdraaien kan worden gedaan met onze kantelmachine. Op deze manier zorgt u voor een snel werkproces.

multivorken heftruck

 

Profiteer van uitstekende kwaliteit machines

Als stapelkeerder-leverancier zorgen wij voor een versnelling in werkprocessen bij verschillende sectoren, bijvoorbeeld in de logistiek. Heeft u interesse in een standaard- of op maat gemaakte machine? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook is het mogelijk om te e-mailen naar info@halointra.nl.