Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

  Op maat gemaakt

  Persoonlijke benadering

  Wereldwijk netwerk

 

Machines beladen met pallets

Machines beladen met pallets is een goede manier om snel en veilig te werken. Door met machines te werken zorgt u voor een nauwkeurig werkproces. Door automatiseren is efficiënt werken mogelijk. Halo Intra uit Rotterdam biedt een assortiment met standaard machines en maken speciale aanpassingen indien nodig.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Machines beladen met pallets als efficiënte manier van werken

Als palletkantelaar-leverancier bieden wij machines die het beladen van pallets op een gemakkelijkere manier mogelijk maken. Het gebruik van machines zorgt voor een veilige manier van pallets laden. Dit komt door dat er niet langer zwaar tilwerk verricht wordt en hierdoor de risico’s op fysieke klachten verminderen. Door een palletwisselaar in te zetten zal het werk ook sneller worden uitgevoerd dan wanneer dit handmatig gebeurt. Het inzetten van automatische machines draagt bij aan een sneller transportsysteem. Bij beladen pallets op een veilige manier door een palletklem te gebruiken.

multivorken heftruck

 

Ontdek de verschillende mogelijkheden door contact op te nemen

Machines beladen met pallets resulteert in een efficiëntere en veiligere manier van werken. Dit geldt ook voor pallets te besturen met een machine. Wij bieden u verschillende machines in standaardformaat en ontwikkelen speciaal op maat gemaakte producten en machines. Neem contact op met ons door te bellen naar06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11. Ook bereikt u ons door te e-mailen naar info@halointra.nl.