Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

  Op maat gemaakt

  Persoonlijke benadering

  Wereldwijk netwerk

 

Hygiënepallets laden

Hygiënepallets zijn pallets die we gebruiken om goederen mee te laden en lossen uit branches waar hygiënisch vervoer vereist is. Meestal zijn deze pallets gemaakt van kunststof, omdat dit hygiënischer materiaal is dan hout. Deze pallets worden vooral gebruikt in de voedselsector of in de chemische industrie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Hygiënepallets laden met specifieke goederen

Hygiënepallets laden we vooral met voedsel of chemische producten, maar zijn geschikt voor elke sector. Als palletkantelaar-leverancier levert Halo Intra uit Rotterdam deze pallets aan branches waar aan strikte normen moet worden gedaan. De pallets zijn gemakkelijk te reinigen en het materiaal is een stuk lichter dan een houten pallet. Hierdoor zijn de pallets stapelbaar zonder hier zwaar werk aan te verrichten. Deze pallets zijn met een palletwisselaar gemakkelijk te laden en te lossen. Omdat kunststof lichter in gewicht is, is het ook mogelijk om pallets zelf te lossen. Door deze hygiënepallets te gebruiken profiteert u van vele voordelen. Door het gebruik van een palletklem is het ook nog eens een veilige manier van laden.

multivorken heftruck

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag pallets laden op een hygiënische manier? Wij leveren deze pallets zodat u volgens de normen uw goederen vervoert. Neem contact op met ons op wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst. Stuur snel een e-mail naar info@halointra.nl. Ook bereikt u ons door te bellen naar 06-53 77 37 85 of 06-24 27 40 11.