Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

Type RR2

De meest compacte in deze range

De RR Type 2 kantelaar is het kleinste model in ons assortiment en kan vanaf vloerniveau beladen worden met ladingen van maximaal 1.000 kg in gewicht en een maximale hoogte van 1400 mm. Het klemmen van de ladingen gebeurt hydraulisch, en draait zeer gemakkelijk met de hand.

Net als zijn grotere broer, de RR Type 2, werkt deze ook met een 90° naar achteren kanteling om vervolgens 180° graden te kunnen roteren. De dubbele klemming en 90° draaiing worden hydraulisch aangedreven terwijl het draaien handmatig gedaan wordt. Het is een vlotte, eenvoudige en snelle bediening.

De RR Type 2 heeft meestal een vermogen van 1.000 kg en is ontworpen om laag gestapeld producten, (met name papier) te verwerken. De machine kan bijvoorbeeld gebruikt worden om dubbelzijdige te printen of om 2 kleine stapels papier samen te brengen op 1 pallet voor een betere distributie.

De RR Type 2 is vooral een uiterst compact systeem dat zal werken met een minimaal vloeroppervlak en hoogte, waardoor het bijzonder geschikt is om te gebruiken op kleine werkplekken. De hele werking duurt minder dan een minuut per pallet, dus is het simpel, klein en snel.

Technische
specificaties

Palletkantelaar Type RR2

Te beladen vanaf vloerniveau  
Standaard klemopening tot 1400 mm  
Standaard laadcapaciteit van 1.000 kg  
Eigen gewicht van 1.400 kg  
2 beweegbare laadtafels  
Benodigde werkruimte is 2.700 x 1.900 mm  

Optioneel

Afwijkende formaten volgens klantspecificatie  
Andere pallet gewichten  
Uitgebreide beveiligingen