Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

FSDC Free Standing Dual Clamp

Het meest veelzijdige model in deze range

De FSDC is de meest veelzijdige palletkantelaar die op de markt leverbaar is. Het beladen van de machine gebeurt vanaf vloerniveau en kan gedaan worden met een pompwagen, pallettruck en heftruck. De standaard machines kunnen ladinghoogtes vanaf 640 mm tot 2000 mm aan. Het maximale pallet gewicht is standaard 2.000 kg. Door het zeer grote klemgebruikt is de FSDC palletkantelaar ideaal daar waar een grote variëteit in ladingafmetingen wordt gebruikt. De FSDC kan voorzien worden van een aan het frame gemonteerd veiligheidshek.

De "DC" staat voor dubbele klem. Zijn sterke constructie, gecombineerd met een 2.000 kg capaciteit maken de machine geschikt voor de meest veeleisende omgevingen. Het is een machine met een enorme hoge bedrijfszekerheid en zal draaien in de drukste magazijnen of vrieshuizen, ondanks de meest grootste belastingen waar de machine mee te maken krijgt. Net als de FS, zal de FSDC elk product wisselen van pallet naar pallet. De machine is even vertrouwd met het verwerken van pallets beladen met zakken voedselingrediënten, stapels papier, conserven, bakstenen of dozen chips.

Machines worden veelal in voorraad gehouden om zo snel te reageren op uw vragen. Daarnaast zijn de machines altijd beschikbaar voor huur voor lange en korte periodes.

Technische
specificaties

FSDC Palletkantelaar

180 graden vrijstaande kantelaar  
laadcapaciteit 2.000 kg  
Twee beweegbare laadtafels (onderling verbonden)  
Verplaatsbaar met vorkheftruck  
Te beladen vanaf vloerniveau maar ook met een heftruck  
Uitbreidbaar met vele opties  

 

Optioneel

diverse bedieningsmogelijkheden  
afstandsbediening  
volledig automatisch  
andere minimale en maximale klemopeningen  
andere laadtafel afmetingen  
hogere palletgewichten