Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

Push plaat

Containers met een hoge snelheid beladen

Onze pallet kantelaar is een natuurlijk element in elk palletloos laadsysteem. Door het omkeren van het product, kunt u uw eigen pallets in huis houden en toch containers met een hoge snelheid beladen. Een ideaal systeem voor als het product op de plaats van bestemming met de hand kan worden gelost.

Voordelen van palletloos verladen zijn:
- geen handmatig laden van containers
- geen kosten voor thermisch behandelde pallets
- geen kosten van verloren pallets
- vermindert het ladinggewicht en maximaliseert de beschikbare laadinhoud

Het palletloos laadsysteem voor zakgoed bestaat uit een 180° kantelaar met een ingebouwde pusher op de zijwand. De pallet wordt vastgegrepen en de lading wordt omgekeerd. Een heftruck uitgerust met een afduw inrichting en brede platen laad de lading vanaf de kantelaar in de container. Ondertussen stapelt het systeem de lege pallet op, om zo plaats te maken voor de volgende lading.

Het grootste deel van dit soort producten zijn melkpoeder, suiker en ander soort zakgoed. Bestemming is veelal een land waar het manueel lossen van containers een gemeen goed is. Dit geeft maar aan dat de arbeidskosten op de plaats der bestemming ruimschoots wordt goedgemaakt door de ruimtebesparing zonder pallets.

Bij elk van deze systemen, heeft u als klant het voordeel van het gebruik van conventionele pallets in uw eigen werkomgeving, en de mogelijkheid om op het laatste moment te beslissen welk product op welke wijze wordt verladen. Deze flexibiliteit is de sleutel tot kostenbesparingen en tot het leveren van ladingen in de vorm zoals op dat moment verlangt wordt.

Technische
specificaties

Palletloos verladen push plaat

Te bedienen door 1 hetruckchauffeur  
Enorme kostenbesparing door het behoud van de eigen palles  
Zeer flexibel in het eigen palletgebruik  
Robuuste machine  
Kostenbesparend in arbeid  
Beveiligd met hekwerken en lichtscherm  

 

Optioneel

 

Machines worden altijd volgens klantspecificatie gemaakt