Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

Multi vorken

Flexibel verladen én geld besparen op de kosten

Onze pallet kantelaar is een natuurlijk element in elk palletloos laadsysteem. Door het omkeren van het product, kunt u uw eigen pallets in huis houden en toch containers met een hoge snelheid beladen. Een ideaal systeem voor als het product op de plaats van bestemming met de hand kan worden gelost.

Voordelen van palletloos verladen zijn:
- geen handmatig beladen van containers - geen kosten voor thermisch behandelde pallets
- geen kosten van verloren pallets
- vermindert het ladinggewicht en maximaliseert de beschikbare laadinhoud

Met een multi-vorkenboard kunnen producten opgepakt wordt uit de kantelaar en met een afduwsysteem in de container neergezet worden. Deze toepassing wordt veelal gebuikt bij diepgevroren producten die verpakt zijn in dozen. De kantelaar is dan voorzien van laadribben op de laadtafels waar de lepels van de heftruck tussen passen, en onder het beladen product komen zonder deze te beschadigen. Het grootste deel van dit soort producten zijn melkpoeder, suiker en diepgevroren vlees- en vis. Bestemming is veelal een land waar het manueel lossen van containers een gemeen goed is. Dit geeft maar aan dat de arbeidskosten op de plaats der bestemming ruimschoots wordt goedgemaakt door de ruimtebesparing zonder pallets.

Bij elk van deze systemen, heeft u als klant het voordeel van het gebruik van conventionele pallets in uw eigen werkomgeving, en de mogelijkheid om op het laatste moment te beslissen welk product op welke wijze wordt verladen. Deze flexibiliteit is de sleutel tot kostenbesparingen en tot het leveren van ladingen in de vorm zoals op dat moment verlangt wordt.

Technische
specificaties

Palletloos verladen multi vorken

Te beladen met een heftuck  
Belaadbaar met 1 of 2 pallets tegelijk  
Totaalgewichten tot 3000 kg  
Gestapelde dozen worden weer recht boven elkaar gezet  
Eenvoudig uit te nemen voor de laadribben  
Afscherming met hekwerken en lichtscherm  

 

Optioneel

Andere pallet hoogtes  
Andere pallet gewichten  
Machine voorzien van afstandsbediening zodat 1 heftruckchauffeur het volledige proces kan doen