Service

STORINGSDIENST

010 - 435 81 37

Type G95

Eenvoudig en prijstechnisch interessant voor blok gestapelde producten

De G95 is een eenvoudige alternatief voor de conventionele 180° kantelaar. De machine is perfect geschikt om op zeer eenvoudige wijze de bestaande pallets onder uw product te wisselen. Door het kantelen van het product net voorbij 90° en na het openen van de bovenste klem, wordt de druk op de pallet verlicht door een beweegbare zijplaat, en kan de pallet eenvoudig verwisseld worden met een door u gewenste pallet. Belading van de pallet geschied altijd vanaf vloerniveau. De standaard klemopeningen zijn 1950 mm en 2250 mm. Op aanvraag zijn deze maten eenvoudig te wijzigen. De G95 heeft een capaciteit van 1.500 kg.

De G95 kantelaar werkt het beste met blok gestapelde goederen. Zijn robuuste constructie maakt het bijzonder geschikt voor vrieshuizen en ideaal om freezer platen te verwijderen.

De tafel van de G95 is op vloerniveau en het heeft een enkele bewegende bovenste klem. De belasting wordt voorzichtig geklemd en gekanteld onder een hoek van maximaal 105° graden. De zijwand waar de producten op liggen is eigenlijk een glijdende plaat. Als de topklem wordt geopend schuift de zijplaat en dus ook de producten weg van de pallet en komt de pallet vrij voor te wisselen.

De G95 is een eenvoudige en budgettair interessant systeem met een verrassend effectief. De machine geeft het beste resultaat bij blok gestapelde producten.

Technische
specificaties

Palletkantelaar G95

Klemopeningen van 1.100 mm tot 2.250 mm  
Laad capaciteit van 1.500 kg  
Eigen gewicht van 1.500 kg  
Perfecte machine om pallets te wisselen  
Na het kantelen schuift de lading iets van de pallet af, zodat de pallet makkelijk kan worden gewisseld  
Te beladen vanaf vloerniveau  

Optioneel

Andere klemopeningen
Andere ladinggewichten
aangepaste machine beveiliging